Poszukuję testerów maksymalnie odchudzonego Windows 10
#21 Re: Poszukuję testerów maksymalnie odchudzonego Windows 10
Jeśli masz problem z instalatorem to screena możesz wysłać na maila [email protected]falloutboy pisze: czw 23 maja 2024, 14:10 Przetestowałem na Dell Wyse 3040 - działa, trzeba oczywiście nagimnastykować się ze sterownikami i opcją kompresji. Dell Wyse 3040 posiada 2 GB ram i 8 GB pamięci SSD. Działa zaskakująco dobrze, stabilnie. Jestem zaskoczony działaniem i płynnością.
-
- Początkujący
- Podziękowano : 2 razy
#22 Re: Poszukuję testerów maksymalnie odchudzonego Windows 10
Ale kto powiedział, że ja miałem problem?BadGerOS pisze: pt 24 maja 2024, 08:06Jeśli masz problem z instalatorem to screena możesz wysłać na maila [email protected]falloutboy pisze: czw 23 maja 2024, 14:10 Przetestowałem na Dell Wyse 3040 - działa, trzeba oczywiście nagimnastykować się ze sterownikami i opcją kompresji. Dell Wyse 3040 posiada 2 GB ram i 8 GB pamięci SSD. Działa zaskakująco dobrze, stabilnie. Jestem zaskoczony działaniem i płynnością.
Jedyna rzecz, to brak pulpit zdalnego, w kolejnej wersji przywróć klient RDP - bo to bardzo przydatna rzecz. VNC jest dobry, ale po RDP można używać kart inteligentnych, pendriveów itd.
Sam system działa bardzo płynnie i stabilnie.
Jak dodasz RDP to będę w 100% zadowolony
-
- Początkujący
- Podziękowano : 2 razy
#23 Re: Poszukuję testerów maksymalnie odchudzonego Windows 10
Potestowałem obie wersje na VirtualBox i Dell Wyse 3040,
po instalacji sterowników mogę powiedzieć, że wszystko działa.
Brakuje aplikacji "podłączenie pulpitu zdalnego", ewentualnie usługa RDP również mile widziana.
Na słabszym sprzęcie lepiej działa Chrome niż Firefox, może warto dodać również instalkę chrome w wersji online?
po instalacji sterowników mogę powiedzieć, że wszystko działa.
Brakuje aplikacji "podłączenie pulpitu zdalnego", ewentualnie usługa RDP również mile widziana.
Na słabszym sprzęcie lepiej działa Chrome niż Firefox, może warto dodać również instalkę chrome w wersji online?
Utwórz konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Musisz być zalogowany, aby opublikować odpowiedź
Utwórz konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Mając konto moesz zakładać własne tematy i subskrybować interesujące cię wątki
To nic nie kosztuje i zajmuje tylko minutę